Folasaga o Galvanized Coil Process

Folasaga o Galvanized Coil Process

Mo u'amea u'amea, o ie u'amea manifinifi o lo'o fa'atofuina i totonu o se ta'ele fa'ameamea e pipii ai i luga o se fa'afuifu u'amea.E masani lava ona gaosia e ala i le faagasologa galvanizing faifai pea, o lona uiga, o le ipu uamea taai o loo faaauau pea ona faatofuina i totonu o se tane ipu ma zinc liusuavai e fai ipu uamea u'amea;pa'u uamea fa'ameamea.O lenei ituaiga o ipu uamea e gaosia foi e ala i le vevela vevela, ae o le taimi lava e uma ai i fafo o le tane, e vevela i le tusa ma le 500 ℃ e fausia ai se paʻu uʻamea o le zinc ma le uʻamea.O lenei coil u'amea e lelei adhesion vali ma weldability.

(1) Faʻapipiʻi masani spangle

I le fa'agasologa masani o le fa'amaua'iina o le fa'a'apa o le zinc, e ola sa'oloto le fatu o le zinc ma fausia ai se pa'u ma se fa'ailoga manino o le spangle.

(2) Fa'aiti'itia le fa'apipi'iina o le spangle

A'o fa'agasolo le fa'amaua'iina o le fa'a'apa o le zinc, e fa'agata fa'agata le fatu o le zinc e fai ai le fa'alavalava la'ititi e mafai.

(3) Faʻapipiʻi faʻapipiʻi leai se paʻu

O le faʻapipiʻi maua e ala i le fetuunaʻi o vailaʻau faʻapipiʻi o le fofo faʻapipiʻi e leai se vaʻaia o le spangle morphology ma se mea tutusa.

(4) Fa'apipi'i u'amea u'amea fa'apipi'i u'amea u'amea

Su'ega vevela o le fasi uamea pe a uma ona ui atu i totonu o le ta'ele u'amea e fai ai se vaega fa'afefiloi o le zinc ma le u'amea i totonu o le ufiufi atoa.O se ufiufi e mafai ona vali saʻo e aunoa ma se isi togafitiga e ese mai le faʻamamaina.

(5) Ufiufi eseese

Mo itu uma e lua o le ie uamea uamea, e mana'omia ni fa'alavalava e eseese le mamafa o le lapisi zinc.

(6) Pasi lamolemole pa'u

O le pa'u o le pa'u o se fa'agasologa o le ta'avale malulu e faia i luga o laupepa u'amea fa'atasi ma se vaega itiiti o le deformation mo se tasi pe sili atu o fa'amoemoega nei.

Faʻaleleia foliga foliga o le uʻamea uʻamea laupepa poʻo le talafeagai mo le faʻapipiʻi teuteu;faia le oloa mae'a e le o va'aia le tulaga o le fa'ase'e laina (Lydes laina) po'o le ga'o i le faagasologa e fa'aitiitia ai mo sina taimi, ma isi.


Taimi meli: Apr-26-2022