Le Taua o pa uamea CRB600h

Le Taua o pa uamea CRB600h

 

Mo fale i aso nei, o pa u'amea crb600h o se mea taua ma fa'aaogaina lautele, ma o le fa'aogaina o pa u'amea crb600h e mafai ona fa'alautele ai le ola o fale. Ae ui i lea, o le tele o pa uʻamea e mafai ona faʻaleagaina le siosiomaga i le taimi o le gaosiga, gaosiga, poʻo le faʻaogaina i luga o nofoaga faufale. E fia iloa la e nisi tufuga pe iai nisi mea e mafai ona suitulaga i pa uamea i lenei laasaga. Ae pe mafai ea lenei auala i le olaga moni?

O a mea e mafai ona sui ai pa uamea? O a mea lelei ma le le lelei e tusi ai?

1. Ofe

O le bamboo e tele lona gafatia e teu ai, faʻaauau, ma fetuutuunai. Aemaise lava i tulaga o le vevesi, o le bamboo e sili atu ona faʻaleleia nai lo isi mea faufale. E le gata i lea, o le bamboo e le taugata, faigofie ona feaveaʻi, ma e iai le lelei o le siosiomaga. Ae o le bamboo e i ai se faaletonu mataʻutia, o lona fetuutuunai e leaga. O le taimi lava e i ai se suiga i le susu poʻo le faʻaitiitia o le vai, e le mafai ona sui mo sina taimi le uamea i le bamboo, aemaise lava mo vaega autu o le fausaga o fale.

2. Nikeli

O le Nickel o se tasi o mea mataʻina autu mo le uʻamea uʻamea, lea e fesuisuiaʻi tele i maketi faavaomalo ma e le talafeagai mo le tuʻuina atu mo se taimi umi i fale faufale.

3. u'amea alumini

E ui lava o le alumini alumini e maualalo le mamafa ma maualuga le malosi, o lona faʻasologa o le faʻalauteleina o le vevela e sili atu nai lo le faaluaina o le sima. O se eseesega tele o le vevela e mafai ona faigofie ona mafua ai le ta'e pe a feagai ma le maualuga o le vevela, e a'afia ai le mautu atoa o le fale.

4. Fiberglass

Ole coefficient ole fiberglass e la'ititi tele nai lo le sima, na'o le tasi vaelima. Afai e fa'afefiloi sa'o le alava tioata ma le sima, e tupu sa'o lava se fa'a'avega fa'ama'i.

Le mafai ona suiina o pa u'amea Crb600h

Pe a faatusatusa i isi mea faufale, o pa u'amea sa mua'i taugofie, ma o latou fa'aputuga o le fa'alauteleina o le vevela e tutusa ma le sima. O le siʻosiʻomaga malosi alkaline o le sima o le a fausia ai se ata passivation i luga o luga o pa uamea, lea ei ai se aafiaga lelei puipuia i luga o pa uamea. Faatasi ai ma le faʻaleleia o pa uʻamea, HRB400 ua suia i CRB600H maualuga-malosi pa uamea. CRB600H maualuga-malosi maualuga uʻamea e le gata e faʻaleleia ai le gaosiga o le gaosiga ma le malosi faʻamalosi, ae faʻaitiitia ai foi le faʻaogaina o le sila ma microalloy punaoa i le gaosiga moni, faʻasaoina le puipuiga o punaoa, ma faʻaitiitia ai tau inisinia. O se mea taua o le faʻaaogaina o le uʻamea maualuga CrB600H e mafai ona faʻaitiitia ai le koale ma le faʻaaogaina o le vai, faʻaitiitia le otaota otaota ma le pefu, lea e fesoasoani tele mo le puipuia o le siosiomaga, faʻagesegese le faʻaogaina o le greenhouse, ma faʻaitiitia ai le asu o le asu. O se mafuaaga taua foi lea na faʻaaogaina lautele ai paʻu uʻamea maualuga CRB600H.

Shandong Kungang Metal Technology Co., Ltd. fa'apitoa i oloa u'amea e pei o pa uamea filo, fa'amau uamea lapotopoto, ma uaea. O loʻo i ai a matou gaosiga faʻapolofesa ma gaosiga o fale ma se faiga faʻamautinoaga lelei atoatoa. O le faʻamaoni o le kamupani, malosi, ma le tulaga lelei o oloa ua faʻaalia e le alamanuia. Faʻafeiloaʻi uo mai soʻo se ituaiga o olaga e asiasi, taʻitaʻia, ma faʻatalanoa pisinisi. Talu mai le faʻavaeina o le kamupani, ua matua lagolagoina ma faʻatuatuaina e le tele o tagata faʻatau! Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le gaosiga o fua, o loʻo faasolosolo malie le faʻalauteleina o le kamupani i maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo, talia ituaiga eseese o poloaiga. O le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina e le matou kamupani se uiga faʻamalosi ma faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina atoatoa o matou tulaga lelei i meafaigaluega, tekinolosi, pulega, auaunaga, ma isi vaega.

1


Taimi meli: Iuni-25-2024