O le matafaioi o le faʻamauina o le uamea

O le matafaioi o le faʻamauina o le uamea

 

O le fa'amalosia e iai sona sao taua i le puipuia o le ta'e sima i fale. O le sima e faigofie ona ta'e pe a o'o i malosiaga mai fafo po'o ni uta tetele. O le fa'aopoopoina o pa uamea e mafai ona puipuia lelei ai ia ta'e, ma fa'amautinoa ai le mautu ma le saogalemu o fale. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o paʻu uʻamea ma le sima e le gata ina faʻaleleia ai le gafatia o le sima, ae faʻaleleia ai foi lona tumau ma le faʻaogaina o le seismic.

O le faʻamalosia faʻamalosia o se galuega taua i le fausiaina, ma o ana galuega autu e aofia ai mea nei:

1. Faʻaleleia le malosi faʻamalosi o le sima: O le malosi faʻamalosi o le sima e vaivai, ae o le malosi faʻamalosi o pa uʻamea e maualuga. E ala i le fusia o pa uamea i totonu o le sima, e mafai ona faʻaleleia lelei le malosi o le sima, faʻaleleia atili le gafatia o fale.

2. Puipuia sima ta'e: Sima e faigofie ona ta'e pe a o'o i le malosi mai fafo, ma o le i ai o pa uamea e mafai ona puipuia lelei le ta'e sima ma mautinoa le mautu o le fausaga o fale.

3. Faʻaleleia le tumau o fale: O le faʻamalosia o le faʻamalosia o le uʻamea e mafai ona puipuia lelei ai le pala ma le matua o le sima, ma faʻaleleia ai le tumau ma le ola tautua o fale.

4. Faʻamautinoa le saogalemu o fale: O le faʻamalosia o le fusifusia o se galuega taua i le fausiaina, ma o lona tulaga lelei e afaina ai le saogalemu o fale. O le mea lea, e tatau ona mulimulitaʻia faʻatonuga ina ia mautinoa o le lelei ma le aofaʻi o le faʻamalosia e fetaui ma manaʻoga, ma faʻamautinoa ai le saogalemu o fale.

Shandong Kungang Metal Technology Co., Ltd. o se pisinisi fefa'ataua'iga u'amea e masani ona fa'atino i fefa'ataua'iga u'amea, fa'aopoopo i le fa'atulagaina o punaoa. O lo'o fa'atumauina e le matou kamupani so'otaga fa'apisinisi mautu ma fale u'amea tetele i Saina. O la matou kamupani o loʻo i ai se faiga faʻapitoa, e taulaʻi i le faʻatulagaina o galuega, faʻamuamua tagata, ma o loʻo i ai se 'au sili ona lelei ma tuʻufaʻatasia ma tulaga faʻapolofesa faʻapolofesa ma le poto masani aoga. E mafai ona matou fa'ailoa atu fa'amatalaga i le taimi, vave, ma sa'o i tagata fa'atau, ma avatu i le taimi, i le aofa'i, ma le fa'amautinoaga lelei.

Sa matou taumafai e faʻamalosia la matou 'au, faʻalauteleina pea a matou pisinisi, atinaʻe punaoa fou a tagata faʻatau, faʻamuamua le lelei ma le tautua, ma alualu i luma. I le taimi lava e tasi, o loʻo matou aʻoaʻoina ma mafaufau, naʻo le agai i luma!

1


Taimi meli: Iuni-27-2024