O le oloa uamea mo taimi pupuu tau u'amea e mafai ona siitia mautu

O lo'o fa'amoemoe o le a fa'atumau pea le tau o u'amea mo taimi pupuu
12
O le lumana'i uamea i aso nei na fesuisuiai i se tulaga maualuga ma i totonu o se vaapiapi, o fefaʻatauaiga i luga ole laiga sa averesi, ma o le maketi uamea sa tumau pea.I aso nei, sei o tatou talanoa e uiga i le lumanaʻi tau uʻamea mai le itu mea mata.
14
Muamua lava, o le tulaga lata mai o tau o le uʻamea o loʻo i luga o le itu malosi.A'afia i le fa'aleleia atili o uta fa'ava-o-malo ma le fa'aputuina o u'amea, o le tu'uina atu ma le mana'omia o u'amea ua fa'atupula'ia talu ai nei, ma o tau o u'amea mai fafo ma u'amea i totonu o le atunu'u ua toe fa'aleleia uma.O le saoasaoa o le toe amataina o le gaosiga e ono faʻagesegese, lea e faʻamalosia ai le faʻamautuina o le sapalai o maketi.

Lona lua, o tau o mea mata'ina e mafai ona fa'aauau pea le malosi.Faatasi ai ma le faʻamoemoeina o le faʻaleleia atili o le manaʻoga, faʻaauau pea le gaosiga o ogaumu e pei ona fuafuaina, ma o le manaʻoga mo meafaitino e pei o le uʻamea o le a faigata ona faʻaitiitia i se taimi pupuu, ma i lalo o le tulaga e faigata tele le faʻateleina o le maketi. o lona tau e foliga mai o le a fetuutuunai malosi.

Ma le mea mulimuli, o le tau malosi o mea mata e iai le lagolago mo le tau o le sila.O le tau o se tasi lea o mea taua e a'afia ai tau u'amea.O le tau o mea mataʻutia o loʻo fuafua saʻo ai suiga i tau uʻamea, ma e aʻafia ai foʻi le faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga faʻatulagaina o pisinisi uʻamea.I le taimi nei, o tupe mama a kamupani uamea e le tele, ma o le siʻitia o tau o mea mata e mafai ona avea ma mea maʻaleʻale mo kamupani uʻamea e lagolago ai tau.

I se faapuupuuga, mai le vaaiga o mea mata, o le lagolago pito i lalo o tau uʻamea e malosi, ma o tau uʻamea puupuu e faigofie ona tulaʻi ma faigata ona paʻu.

Ua tapunia i luma uamea:

O le filo autu o aso nei na siitia 1.01%;si'i a'e 1.18% le coil vevela;si'i koko 3.33%;si'itia le koale 4.96%;u'amea siitia 1.96%.

Fuafuaga tau uamea

I le aso faigaluega muamua ina ua uma le aso malolo, o le fefaʻatauaʻiga o maketi sa masani lava ina ua maeʻa le tau o le sila.Talu ai nei, o loʻo faʻatupulaia pea le manaʻoga, o le feteʻenaʻiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga i le maketi ua faʻaitiitia, o le maketi o loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia atili, ma o le naunau o tagata faʻatau e lagolago tau ua faʻatupulaia.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'atumau pea le tau o u'amea mo taimi pupuu.


Taimi meli: Sep-14-2022